Folie de protectie invizibila ,pentru autovehicule!
Va este teama ca masina sa nu fie afectata de pietrele care lovesc masina? Nu doriti sa gasiti masina zgariata de cheie in parcare? Doriti sa va protejati masina in timpul vanatului de crengi? La treceri inguste va-ti zgariat deja masina?

Solutia la aceste probleme este folia invizibila de protectie pentru caroserie Skyfol Cobra,care va protejeaza masina eficient de pietrele care lovesc caroseria in timpul mersului sau de crengi care va zgarie masina.Foliile special pe baza de  poliuretan sunt capabile sa inghita energia de pe suprafata ,astfel aceste folii ofera cea mai buna protectie in comparatie cu oricare alta folie.Foliile Skyfol Cobra sunt recomandate pentru acoperirea suprafetelor intregi dar se pot folosi si pentru protectie partiala.

SkyFol Cobra Premium

Prima folie din lume cu strat auto-vindecare! Moleculele din stratul elastic polimer sunt in continua miscare din acest motiv zgarieturile din stratul superior dispar.

Este produsul de top al unui producator mondial care are o suprafata plata avand un strat care este usor de curatat si cu un strat de adeziv acre se lipeste perfect de suprafata astfel oferind solutia ideala pentru masina dumneavoastra pe termen lung. Incepand de la structura foliei de poluretan acesta este capabil sa inghita energia obiectelor care se lovesc de suprafata oferind protectie masinii dumneavoastra. Aparitia acestui produs profesional care are o luminozitate ca si lacul autovehicolului dumneavoastra face ca folia sa fie complet invizibila pe autovechicul.

SkyFol Cobra Value

Este unicul produs Skyfol care a fost obtinut in urma unei dezvoltari de 4 ani,folosind materiale de baza asemanatore produselor fabricate de cei mai importati producatori mondiali.Luminozitatea si rezistenta foliei Cobra Value este impecabila, insa necesita mai multa ingrijire a suprafetei deoarece aceasta se zgarie mai usor.In comparatie cu produsele de pe piata caliatatea acestui produs este cu cateva categorii superioara celorlate solutii ca si cost.